Liian sitruunaista sanoi mies, mutta minulla on menossa niin epätoivoinen sitruunakausi, että maistui hyvältä :-) Kakussa on mukana myös päärynää palasina sokeriliemessä haudutettuna, mutta se ei kyllä pahemmin maistunut. Olisi pitänyt pistää enemmän ja juustoseokseen sekaan.

Kokelin myös ensimmäistä kertaa tehdä reunusta valkosuklaalla. Ihan kätevät tekniikka, kun pistää suklaan kontaktimuovin päälle ja sitten kakun ympäri. Taisin vaan laittaa hiukan liian nopeasti ja vähän pääsi valumaan. Pitäisi odottaa siihen saakka, että on jo jähmetynyt, muttei vielä kovaa.

Joka tapauksessa, ihan onnistunut kokeilu lauantai-illan jälkiruoaksi.

Ai niin, pohjaan käytettiin jäljellä olevia joulupipareita jä päällisessä on liivatteella hyydytettyä päärynän sokerilientä ja hiukan elintarvikeväriä.

 Edit : maisteltiin seuraavana aamuna uudelleen ja kyllä se niin on, että juustokakut ovat kärsivällisen ja etukäteen suunnittelevan leipojan heiniä. Maut olivat tasaantuneet ja kakku oli paljon parempaa. Edes isäntä ei irvistellyt.