Naapurimarketissa oli kuha tarjouksessa ja kanttarellejakin tuli mukaan kourallinen. Niistä ja perunoista ja pakastevihanneksista syntyi puolessa tunnissa ihan mukiinmenevä lounas perheelle. Tosin lapset passasivat tuon kanttarellikastikkeen, mutta jäipähän sitten enemmän meille vanhemmille.

IMG_1332.jpg

Pane perunoita ja kasviksia kypsymään (höyrykeittimeen). 
Silppua sipuli ja pari valkosipulinkynttä. Kuumenna pannulla voita ja oliiviöljyä ja laita sipulit sekaan. Puhdista sienet ja lisää pannulle. Kaada viimeiseksi joukkoon kermaa ja mausta suolalla ja pippurilla.
Kastikkeen kypsyessä puhdista kalafileet ruodoista. Huuhtele ja kuivaa talouspaperilla. Sekoita lautasella vehnäjauhoja, pippuria ja suolaa. Taputtele kalafileitä jauhojen päällä kunnes ne ovat kauttaaltaan jauhoseoksen peitossa. Paista kypsäksi pannulla voi-oliiviöljyseoksessa.
Kypsymisen loppuvaiheessa voit laittaa hetkeksi pari kirsikkatomaattia myös kuumenemaan pannulle.