Lihapullat ovat takuuvarmasti kaikille maistuvaa ja helposti tehtävää ruokaa. Olen tässä viimeisen vuoden aikana kovasti tykästynyt lampaanlihaan ja varsinkin lampaan jauhelihaan ja lammaslihapullia onkin meillä tehty eri versioina useampaan kertaan.

Tässä viimeisin sekoitus. Mausteeksi sekoitin SLYltä aikoinaan saamaani Tsatsiki-maustetta, joka on aivan uskomattoman ihanan valkosipulista. Vajaa teelusikallinen maustoi nämäkin lihapullat niin, että uunista levisi koko huusholliin ihana valkosipulin tuoksu.

IMG_1061.jpg

500g lampaan jauhelihaa
Tsatsikimaustetta
1 kananmuna
kourallinen korppujauhoja
kuivattua minttua

Sekoita taikina ja anna turvota vähän aikaa. Pyörittele pulliksi uunipellille. Paista 200-225 asteessa kunnes kypsiä (15-20 min lihapullien koosta riippuen)