Tämän reseptin olen joskus alkujaan napannut jostain televisio-ohjelmasta - Nigellalta muistaakseni. Vähän olen muutellut, mutta periaate on sama.

Näillä nugeteilla ei ole mitään tekemistä noiden mauttomien ja rasvaisten kanssa, joita saa kaupoista ja hampurilaispaikoista.

1237143.jpg

Ainekset :
Kana- tai kalkkunafilettä
maustamatonta jugurttia (esim. turkkilainen)
Guacamolea - meillä usen Pirkan sellainen (tai sitten mitä vaan muuten haluaa mausteeksi)
suolakeksejä (Tuc tai vastaava, kuvassa tehty suolakala/-tikku sekoituksesta, mikä tosin ei ollut ehkä ulkonäöllisesti paras mahdollinen ratkaisu)

Leikkaa kana suikaleiksi, sellaisiksi suht paksuiksi, etteivät ihan kuivu uunissa. Sekoita mausteainekset jugurttiin (kuvassaolevissa on dijon-sinappia ja hunajaa). Sekoita kanapalat maustettuun jugrttiin ja anna maustua. Meillä on yleensä odotellut noin puoli tuntia mutta pidempi aika saattaisi olla parempi. Ei vaan yleensä ehditä.

Hienonna suolakeksit jauheeksi. Kieritä jugurtissa marinoidut kanapalat keksijauhossa ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille.

Kypsennä uunissa (200 astetta) niin kauan kunnes pinta vähän ruskistuu ja kana on kypsää. Meillä kesti noin 15-20min.

Tarjoile salaatin ja ranskalaisten kera.